HLF8 gemist? Milow brengt ode aan zijn overleden drummer Oscar

HLF8 gemist? Milow brengt ode aan zijn overleden drummer Oscar

Johnny de Mol spreekt elke werkdag in de talkshow HLF8 met interessante gasten. Gisteren waren Raymond van Velzen, Ron Blaauw, Lucas and Steven, Leo Alkemade en Milow te gast. Milow bracht een muzikale column en was Johnny’s Wingman. De zanger bracht een ode aan zijn overleden drummer Oscar. Bekijk zijn optreden in de video hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Milow</em> brengt ode aan zijn overleden drummer <em>Oscar</em> Johnny de Mol spreekt elke werkdag in de talkshow HLF8 met interessante gasten. Gisteren waren Raymond van Velzen, Ron Blaauw, Lucas and Steven, Leo Alkemade en Milow te gast. Milow bracht een muzikale column en was Johnny’s Wingman. De zanger bracht een ode aan zijn overleden drummer Oscar. Bekijk zijn optreden in de video hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. :[article:videos](ids:"382140,382104" title:"Bekijk ook")

:[article:videos](ids:"382140,382104" title:"Bekijk ook")


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Milow brengt ode aan zijn overleden drummer Oscar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV