Zien: Familie Jansen gelooft hun ogen niet bij het zien van de loods in Je Huis op Orde

Zien: Familie Jansen gelooft hun ogen niet bij het zien van de loods in Je Huis op Orde

Je Huis op Orde met Viktor Brand is vanavond voor het eerst te zien bij SBS6. In de eerste aflevering zien we de familie Jansen. Ze geloven niet dat alle spullen in hun huis staan, als zij de loods zien. De zoon van het gezin heeft ontzettend veel knuffels en de moeder des huizes zegt emotioneel: "Ik voel gewoon dat hij het heel moeilijk vindt." Bekijk de promo van Je Huis op Orde hieronder.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Familie Jansen</em> gelooft hun ogen niet bij het zien van de loods in <em>Je Huis op Orde</em> Je Huis op Orde met Viktor Brand is vanavond voor het eerst te zien bij SBS6. In de eerste aflevering zien we de familie Jansen. Ze geloven niet dat alle spullen in hun huis staan, als zij de loods zien. De zoon van het gezin heeft ontzettend veel knuffels en de moeder des huizes zegt emotioneel: "Ik voel gewoon dat hij het heel moeilijk vindt." Bekijk de promo van Je Huis op Orde hieronder. Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Viktor Brand over nieuw programma Je huis op Orde: "Elke keer weer indrukwekkend" (video) Bekijk deze video » Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Familie Jansen gelooft hun ogen niet bij het zien van de loods in Je Huis op Orde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV