Zien: 'Star Trek'-acteur William Shatner bereikt ruimte op 90-jarige leeftijd

Zien: 'Star Trek'-acteur William Shatner bereikt ruimte op 90-jarige leeftijd

De 90-jarige acteur William Shatner is vandaag de ruimte ingeschoten met een raket, waardoor hij de oudste man in de ruimte ooit is geworden. Door zijn rol in de films van 'Star Trek' is dit feit dubbel zo leuk.

Zien: 'Star Trek'-acteur <em>William Shatner</em> bereikt ruimte op 90-jarige leeftijd De 90-jarige acteur William Shatner is vandaag de ruimte ingeschoten met een raket, waardoor hij de oudste man in de ruimte ooit is geworden. Door zijn rol in de films van 'Star Trek' is dit feit dubbel zo leuk. Raket New ShepardDe raket New Shepard werd om 16.50 uur Nederlandse tijd gelanceerd vanaf een basis in het westen van Texas. Naast Shatner zijn er nog vier passagiers mee op deze vlucht van Blue Origin. De capsule met de astronauten landde tien minuten na de lancering aan drie parachutes. Bekijk de video van Sky News hierboven Bekijk ook Promo | Nieuw seizoen The UnXplained with William Shatner op History Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: 'Star Trek'-acteur William Shatner bereikt ruimte op 90-jarige leeftijd

Raket New Shepard
De raket New Shepard werd om 16.50 uur Nederlandse tijd gelanceerd vanaf een basis in het westen van Texas. Naast Shatner zijn er nog vier passagiers mee op deze vlucht van Blue Origin. De capsule met de astronauten landde tien minuten na de lancering aan drie parachutes.

Bekijk de video van Sky News hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: 'Star Trek'-acteur William Shatner bereikt ruimte op 90-jarige leeftijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV