John de Mol over 'Dansmarathon': "Grootste logistieke productie uit carrière"

John de Mol over 'Dansmarathon': "Grootste logistieke productie uit carrière"

Het bizarre programma 'De Dansmarathon' staat voor de deur. Vanaf morgenavond 14 oktober tot en met 16 oktober vindt het grootste live dansspektakel ooit plaats, wat maar liefst vijftig uur gaat duren. John de Mol noemt dit de grootste logistieke productie uit zijn carrière.

<em>John de Mol</em> over 'Dansmarathon': &quot;Grootste logistieke productie uit carrière&quot; Het bizarre programma 'De Dansmarathon' staat voor de deur. Vanaf morgenavond 14 oktober tot en met 16 oktober vindt het grootste live dansspektakel ooit plaats, wat maar liefst vijftig uur gaat duren. John de Mol noemt dit de grootste logistieke productie uit zijn carrière. 700 medewerkers achter de schermenOm vijftig uur non-stop televisie te kunnen maken, zijn er 700 medewerkers ingeschakeld die in ploegendiensten zullen gaan werken. Dag en nacht gaan zij door, terwijl honderd koppels dansen op muziek van bekende dj's en artiesten. Het koppel dat de minste rusttijd gebruikt, wint een geldprijs van 100.000 euro. De Dansmarathon is van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober LIVE te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten en het volledige programma van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook De Dansmarathon: hier gaat het vanaf donderdag gebeuren (video) Bekijk deze video » Zien: Wendy van Dijk oefent op de dansvloer van De Dansmarathon Bekijk deze video »
TV :
John de Mol over 'Dansmarathon': "Grootste logistieke productie uit carrière"

700 medewerkers achter de schermen
Om vijftig uur non-stop televisie te kunnen maken, zijn er 700 medewerkers ingeschakeld die in ploegendiensten zullen gaan werken. Dag en nacht gaan zij door, terwijl honderd koppels dansen op muziek van bekende dj's en artiesten. Het koppel dat de minste rusttijd gebruikt, wint een geldprijs van 100.000 euro.

De Dansmarathon is van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober LIVE te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten en het volledige programma van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John de Mol over 'Dansmarathon': "Grootste logistieke productie uit carrière" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV