Marco Knippen in Tijd voor MAX: "Misbruik in turn- en danswereld van jongs af aan"

Marco Knippen in Tijd voor MAX: "Misbruik in turn- en danswereld van jongs af aan"

Vanmiddag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over misbruik, vernedering en mishandeling in de turn- en danswereld. Sportjournalist Marco Knippen volgt de zaak op de voet en vertelt bij Tijd voor MAX hoe er machtsongelijkheid bestaat tussen trainers en sporters. Al vanaf jongs af aan worden zij gelinked aan een trainer die bijna als surrogaatouder gezien wordt, waarbij machtsmisbruik veel voorkomt.

Marco Knippen in <em>Tijd voor MAX</em>: &quot;Misbruik in turn- en danswereld van jongs af aan&quot; Vanmiddag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over misbruik, vernedering en mishandeling in de turn- en danswereld. Sportjournalist Marco Knippen volgt de zaak op de voet en vertelt bij Tijd voor MAX hoe er machtsongelijkheid bestaat tussen trainers en sporters. Al vanaf jongs af aan worden zij gelinked aan een trainer die bijna als surrogaatouder gezien wordt, waarbij machtsmisbruik veel voorkomt. Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven Bekijk ook Zien: Anneke van Giersbergen zingt 'Agape' in Tijd voor MAX Bekijk deze video » Soy Kroon zingt 'Tot Die Dag' uit musical ONE in Tijd voor MAX Bekijk deze video »
TV :
Marco Knippen in Tijd voor MAX: "Misbruik in turn- en danswereld van jongs af aan"

Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Knippen in Tijd voor MAX: "Misbruik in turn- en danswereld van jongs af aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV