Temptation Island: Nico huilt, Donna verbreekt de relatie en Bert is boos

Temptation Island: Nico huilt, Donna verbreekt de relatie en Bert is boos

Morgen staat er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op ons te wachten en ze worden met de week spannender. Nico vertelde zijn vriendin Donna afgelopen week via een videoboodschap dat hij was vreemdgegaan, en nu heeft Donna het blijkbaar uitgemaakt met hem.

<em>Temptation Island</em>: Nico huilt, Donna verbreekt de relatie en Bert is boos Morgen staat er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op ons te wachten en ze worden met de week spannender. Nico vertelde zijn vriendin Donna afgelopen week via een videoboodschap dat hij was vreemdgegaan, en nu heeft Donna het blijkbaar uitgemaakt met hem. Wat een kakbeeldenNico barst in huilen uit tijdens het kampvuur, terwijl hij deze zware boodschap moet verwerken. Ook voor de andere mannen zitten er geen leuke beelden bij, want de vrouwen zijn collectief klaar met hun relaties. Dat wordt smullen! Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland Bekijk ook Temptation Island: Love or Leave: Nico heeft wat te vertellen aan Donna Bekijk deze video » Temptation Island: Aylin's tablet gaat af en Julia maakt connectie Bekijk deze video »

Wat een kakbeelden
Nico barst in huilen uit tijdens het kampvuur, terwijl hij deze zware boodschap moet verwerken. Ook voor de andere mannen zitten er geen leuke beelden bij, want de vrouwen zijn collectief klaar met hun relaties. Dat wordt smullen!

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: Nico huilt, Donna verbreekt de relatie en Bert is boos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV