EenVandaag: energiecrisis zorgt voor falen van klimaatdoelen

EenVandaag: energiecrisis zorgt voor falen van klimaatdoelen

Het terugbrengen van de uitstoot van broeikasgassen gaat lang niet snel genoeg om de klimaatdoelstellingen te halen. Hoogleraar Marc Davidson verrast het niet: "Goedkope fossiele bronnen zoals gas in Groningen zorgden lang voor gemakzucht." Doordat we momenteel een energiecrisis beleven en weer teruggrijpen op bijvoorbeeld kolencentrales, gaat dit ook nog eens ten koste van de wereldwijde klimaatdoelen.

<em>EenVandaag</em>: energiecrisis zorgt voor falen van klimaatdoelen Het terugbrengen van de uitstoot van broeikasgassen gaat lang niet snel genoeg om de klimaatdoelstellingen te halen. Hoogleraar Marc Davidson verrast het niet: "Goedkope fossiele bronnen zoals gas in Groningen zorgden lang voor gemakzucht." Doordat we momenteel een energiecrisis beleven en weer teruggrijpen op bijvoorbeeld kolencentrales, gaat dit ook nog eens ten koste van de wereldwijde klimaatdoelen. Bekijk de video van EenVandaag hierboven Bekijk ook EenVandaag: coronabeleid VK 'grootste gezondheidsblunder in geschiedenis' Bekijk deze video » EenVandaag: boodschappen zijn flink duurder geworden dit jaar Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: energiecrisis zorgt voor falen van klimaatdoelen

Bekijk de video van EenVandaag hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: energiecrisis zorgt voor falen van klimaatdoelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV