Hans Nijenhuis bij Khalid & Sophie: "Aangehouden tijdens werk als journalist"

Hans Nijenhuis bij Khalid & Sophie: "Aangehouden tijdens werk als journalist"

Journalist Hans Nijenhuis vertelt over zijn aanhouding tijdens een klimaatdemonstratie van Extinction Rebellion in Den Haag. Hoewel hij zich kenbaar had gemaakt als journalist, vond de politie dat iedereen in het busje van de demonstranten aangehouden moesten worden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Hans Nijenhuis bij <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Aangehouden tijdens werk als journalist&quot; Journalist Hans Nijenhuis vertelt over zijn aanhouding tijdens een klimaatdemonstratie van Extinction Rebellion in Den Haag. Hoewel hij zich kenbaar had gemaakt als journalist, vond de politie dat iedereen in het busje van de demonstranten aangehouden moesten worden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Slechte PR-actie voor de politieTerwijl Nijenhuis in de arrestatiebus zat heeft hij de agenten erop gewezen dat ze hier nooit goede PR uit zouden kunnen halen. Hij kwam enkel om verslag uit te brengen van het protest, niet om er zelf aan mee te doen. Zelfs zijn perskaart werd niet serieus genomen en er zijn geen excuses gemaakt. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Nijenhuis bij Khalid & Sophie: "Aangehouden tijdens werk als journalist"

Slechte PR-actie voor de politie
Terwijl Nijenhuis in de arrestatiebus zat heeft hij de agenten erop gewezen dat ze hier nooit goede PR uit zouden kunnen halen. Hij kwam enkel om verslag uit te brengen van het protest, niet om er zelf aan mee te doen. Zelfs zijn perskaart werd niet serieus genomen en er zijn geen excuses gemaakt.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hans Nijenhuis bij Khalid & Sophie: "Aangehouden tijdens werk als journalist" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV