Journalist Doortje Smithuijsen in HLF8: "Nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt"

Journalist Doortje Smithuijsen in HLF8: "Nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 13 oktober. Je kan de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Journalist Doortje Smithuijsen in <em>HLF8</em>: &quot;Nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 13 oktober. Je kan de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Veel mensen in Nederland hebben een digitale verslaving. Dit kan zich richten op telefoons, maar ook op computers of tablets. Journalist Doortje Smithuijsen deed er onderzoek naar. In HLF8 vertelt ze: "Ons brein maakt dopamine aan op het moment dat we een digitaal medium gebruiken. Zaken als bevestiging van anderen worden dan bevredigd. Ook nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Jeroen Pauw lovend over Johnny de Mol en HLF8 Bekijk deze video » Hugo de Jonge over bedreigingen: "Grote impact gehad op mijn kinderen" Bekijk deze video » HLF8: Hugo de Jonge wil burgemeester van Rotterdam worden Bekijk deze video » HLF8 gemist? Milow brengt ode aan zijn overleden drummer Oscar Bekijk deze video »
Talkshow :
Journalist Doortje Smithuijsen in HLF8: "Nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt"

Veel mensen in Nederland hebben een digitale verslaving. Dit kan zich richten op telefoons, maar ook op computers of tablets. Journalist Doortje Smithuijsen deed er onderzoek naar. In HLF8 vertelt ze: "Ons brein maakt dopamine aan op het moment dat we een digitaal medium gebruiken. Zaken als bevestiging van anderen worden dan bevredigd. Ook nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Journalist Doortje Smithuijsen in HLF8: "Nieuwsapps zijn verslavender dan je denkt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV