Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, bekijk een voorproefje

Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, bekijk een voorproefje

Vanavond op tv: nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>, bekijk een voorproefje Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje schiet vanavond weer uit de startblokken op RTL4. De populaire fotowedstrijd wordt doorgaans door meer dan een miljoen mensen bekeken. De kandidaten die de strijd met elkaar aangaan zijn dit seizoen: John Heitinga, rapper Donnie, Abbey Hoes, Ruth Jacott, Bridget Maasland, Patrick Martens, Jaap Reesema, Frits Sissing, Georgina Verbaan en Juvat Westendorp. Het belooft een weer een spannende strijd te worden. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, bekijk een voorproefje

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje schiet vanavond weer uit de startblokken op RTL4. De populaire fotowedstrijd wordt doorgaans door meer dan een miljoen mensen bekeken. De kandidaten die de strijd met elkaar aangaan zijn dit seizoen: John Heitinga, rapper Donnie, Abbey Hoes, Ruth Jacott, Bridget Maasland, Patrick Martens, Jaap Reesema, Frits Sissing, Georgina Verbaan en Juvat Westendorp. Het belooft een weer een spannende strijd te worden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, bekijk een voorproefje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV