Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 (donderdag 14 oktober)

Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 (donderdag 14 oktober)

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021.

Het is weer tijd voor het Gouden Televizier-Ring Gala, de uitreikingen van de televisieprijzen, door het publiek geselecteerd en gekozen. Welk televisieprogramma, -documentaire of -serie gaat Over Mijn Lijk opvolgen als het beste dat de Nederlandse tv ons dit jaar gebracht heeft?

Primeur
Dit jaar heeft het gala een heuse primeur: voor het eerst doet er een programma mee dat niet op de lineaire tv te zien is geweest. Het derde seizoen van Mocro Maffia is namelijk één van de genomineerden voor het winnen van de Ring. Bekijk hier het overzicht met alle genomineerden van het Gouden Televizier-Gala 2021.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 14 oktober vanaf 21.05 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. De hoogtepunten van de uitreiking zijn te zien op Gids.tv.

Kijk LIVE naar het <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> 2021 (donderdag 14 oktober) Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Het is weer tijd voor het Gouden Televizier-Ring Gala, de uitreikingen van de televisieprijzen, door het publiek geselecteerd en gekozen. Welk televisieprogramma, -documentaire of -serie gaat Over Mijn Lijk opvolgen als het beste dat de Nederlandse tv ons dit jaar gebracht heeft? PrimeurDit jaar heeft het gala een heuse primeur: voor het eerst doet er een programma mee dat niet op de lineaire tv te zien is geweest. Het derde seizoen van Mocro Maffia is namelijk één van de genomineerden voor het winnen van de Ring. Bekijk hier het overzicht met alle genomineerden van het Gouden Televizier-Gala 2021. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 14 oktober vanaf 21.05 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. De hoogtepunten van de uitreiking zijn te zien op Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 (donderdag 14 oktober)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 (donderdag 14 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV