Kijk LIVE naar televisie evenement De Dansmarathon (14-16 oktober)

Kijk LIVE naar televisie evenement De Dansmarathon (14-16 oktober)

Kijk LIVE naar televisie evenement <em>De Dansmarathon</em> (14-16 oktober) Kijk donderdag 14 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar De Dansmarathon via de livestream hierboven. Vanaf donderdagavond 14 oktober kun je op SBS6 kijken naar het grootse en meeslepede tv-evenement De Dansmarathon. Tot en met zaterdagavond is het (vrijwel) onafgebroken te zien op SBS6 en via bovenstaande livestream. Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan, wint een geldprijs van maar liefst 100 duizend euro. De koppels dansen ook voor het goede doel: het Longfonds. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6 en de livestream hierboven. Bekijk ook Wendy van Dijk over 50 uur durende live-uitzending De Dansmarathon op SBS6 Bekijk deze video » De Dansmarathon: Wendy van Dijk vertelt over drama voor danskoppel Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar televisie evenement De Dansmarathon (14-16 oktober)

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar De Dansmarathon via de livestream hierboven.

Vanaf donderdagavond 14 oktober kun je op SBS6 kijken naar het grootse en meeslepede tv-evenement De Dansmarathon. Tot en met zaterdagavond is het (vrijwel) onafgebroken te zien op SBS6 en via bovenstaande livestream.

Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan, wint een geldprijs van maar liefst 100 duizend euro. De koppels dansen ook voor het goede doel: het Longfonds.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6 en de livestream hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar televisie evenement De Dansmarathon (14-16 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV