How To Be Young: "6 zoons zouden mij verkrachten en onthoofden" (video)

How To Be Young: "6 zoons zouden mij verkrachten en onthoofden" (video)

TikTokker Dilan Koç vertelt over de bedreigingen die ze ontvangen heeft in het programma How To Be Young van Margriet van der Linden. Ze werd ernstig bedreigd door de echtgenoot en de moeder van een vriendin. Er werd gedreigd met verkrachtingen, onthoofdingen en moord. Ze filmde een noodkreet en publiceerde dit op TikTok, waarna ze op veel steun en hulp kon rekenen.

<em>How To Be Young</em>: &quot;6 zoons zouden mij verkrachten en onthoofden&quot; (video) TikTokker Dilan Koç vertelt over de bedreigingen die ze ontvangen heeft in het programma How To Be Young van Margriet van der Linden. Ze werd ernstig bedreigd door de echtgenoot en de moeder van een vriendin. Er werd gedreigd met verkrachtingen, onthoofdingen en moord. Ze filmde een noodkreet en publiceerde dit op TikTok, waarna ze op veel steun en hulp kon rekenen. How To Be Young is vrijdag 15 oktober om 22.20 uur te zien bij NPO 2. Bekijk ook How To Be Young: Zangeres Mutlumkaya werd door hoofd geschoten uit jaloezie Bekijk deze video »
TV :
How To Be Young: "6 zoons zouden mij verkrachten en onthoofden" (video)

How To Be Young is vrijdag 15 oktober om 22.20 uur te zien bij NPO 2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op How To Be Young: "6 zoons zouden mij verkrachten en onthoofden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV