Zien: zit André Hazes in een afkickkliniek in Schotland?

Zien: zit André Hazes in een afkickkliniek in Schotland?

Het lijkt al een tijdje niet goed te gaan met André Hazes. De zanger heeft meerdere geplande optredens afgezegd en is al eventjes van de radar verdwenen. Waar is hij gebleven? NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken de geruchten die de ronde doen.

Zien: zit <em>André Hazes</em> in een afkickkliniek in Schotland? Het lijkt al een tijdje niet goed te gaan met André Hazes. De zanger heeft meerdere geplande optredens afgezegd en is al eventjes van de radar verdwenen. Waar is hij gebleven? NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken de geruchten die de ronde doen. Niemand weet waar hij isDe geruchten over waar André zich momenteel bevindt verspreiden zich bijna nog sneller dan het coronavirus. De ene bron vertelt dat hij in de garage van Rachel Hazes zit, terwijl een andere bron vertelt dat hij in een afkickkliniek in Alicante of in Schotland zit. Dat hij voorlopig nog even weg zal blijven is geen ondenkbare gedachte. Bekijk de video van NU.nl hierboven Bekijk ook Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht Bekijk deze video » Video: Sarah van Soelen terug op Instagram, vanuit Alicante? Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: zit André Hazes in een afkickkliniek in Schotland?

Niemand weet waar hij is
De geruchten over waar André zich momenteel bevindt verspreiden zich bijna nog sneller dan het coronavirus. De ene bron vertelt dat hij in de garage van Rachel Hazes zit, terwijl een andere bron vertelt dat hij in een afkickkliniek in Alicante of in Schotland zit. Dat hij voorlopig nog even weg zal blijven is geen ondenkbare gedachte.

Bekijk de video van NU.nl hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: zit André Hazes in een afkickkliniek in Schotland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV