Boerderij van Dorst gemist? Tygo Gernandt: "Ik slaap bijna nooit 's nachts"

Boerderij van Dorst gemist? Tygo Gernandt: "Ik slaap bijna nooit 's nachts"

Hieronder zie je de samenvatting van de aflevering van Boerderij van Dorst van woensdag 13 oktober. Je kan de hele aflevering van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boerderij van Dorst</em> gemist? Tygo Gernandt: &quot;Ik slaap bijna nooit 's nachts&quot; Hieronder zie je de samenvatting van de aflevering van Boerderij van Dorst van woensdag 13 oktober. Je kan de hele aflevering van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Vanavond zag je een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3. In bovenstaande video zie je een samenvatting van de aflevering, waarin Rutger Castricum en Tygo Gernandt te gast waren. In de aflevering zaten bijzondere gesprekken tussen Raven en de beide gasten. Zo onthult Tygo: "Ik slaap bijna nooit 's nachts. Ik kom pas tot rust als ik 'actie' hoor." Bekijk de video van Boerderij van Dorst hierboven. De beste fragmenten van Boerderij van Dorst kijk je op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frans Bauer trekt Ronnie Flex uit bed in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Zien: Sergio Vyent over z'n turbulente jeugd in het kindertehuis (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje" Bekijk deze video »
TV :
Boerderij van Dorst gemist? Tygo Gernandt: "Ik slaap bijna nooit 's nachts"

Vanavond zag je een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3. In bovenstaande video zie je een samenvatting van de aflevering, waarin Rutger Castricum en Tygo Gernandt te gast waren. In de aflevering zaten bijzondere gesprekken tussen Raven en de beide gasten. Zo onthult Tygo: "Ik slaap bijna nooit 's nachts. Ik kom pas tot rust als ik 'actie' hoor."

Bekijk de video van Boerderij van Dorst hierboven. De beste fragmenten van Boerderij van Dorst kijk je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst gemist? Tygo Gernandt: "Ik slaap bijna nooit 's nachts" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV