Video: waanzinnige metamorfose in nieuw SBS6-programma Je Huis Op Orde

Video: waanzinnige metamorfose in nieuw SBS6-programma Je Huis Op Orde

Je Huis op Orde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: waanzinnige metamorfose in nieuw SBS6-programma <em>Je Huis Op Orde</em> Je Huis op Orde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In het nieuwe programma Je Huis op Orde helpen presentator Viktor Brand en zijn dreamteam gezinnen met het opruimen van hun huis. En niet op een normale manier: het hele huis wordt leeggehaald in uitgestald in een loods. En natuurlijk wordt het huis opnieuw ingericht. De eerste metamorfose zag je vanavond. Bekijk de video hierboven. Je Huis op Orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je Huis op Orde terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma Je huis op Orde Bekijk deze video » Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!" Bekijk deze video » Zien: Familie Jansen gelooft hun ogen niet bij het zien van de loods in Je Huis op Orde Bekijk deze video » Video: je hele inboedel uitgestald, het kan in het programma Je Huis Op Orde Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het nieuwe programma Je Huis op Orde helpen presentator Viktor Brand en zijn dreamteam gezinnen met het opruimen van hun huis. En niet op een normale manier: het hele huis wordt leeggehaald in uitgestald in een loods. En natuurlijk wordt het huis opnieuw ingericht. De eerste metamorfose zag je vanavond. Bekijk de video hierboven.

Je Huis op Orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je Huis op Orde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: waanzinnige metamorfose in nieuw SBS6-programma Je Huis Op Orde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV