Heftige beelden: doden en gewonden bij aanslag met pijl en boog in Noorwegen

Heftige beelden: doden en gewonden bij aanslag met pijl en boog in Noorwegen

In de Noorse plaats Kongsberg heeft een man met een pijl en boog meerdere mensen gedood en verwond. Volgens de Noorse media zijn er minstens vier doden. Hieronder zie je beelden uit een Noorse nieuwsuitzending.

Lees verder onder de video.

<em>Heftige beelden</em>: doden en gewonden bij aanslag met pijl en boog in Noorwegen In de Noorse plaats Kongsberg heeft een man met een pijl en boog meerdere mensen gedood en verwond. Volgens de Noorse media zijn er minstens vier doden. Hieronder zie je beelden uit een Noorse nieuwsuitzending. Lees verder onder de video. VerdachteDe verdachte van de aanslag is inmiddels opgepakt. De politie kan nog niets bekendmaken over het motief van de dader. Aan het begin van de avond, om 18.13 uur, kreeg de politie de eerste meldingen van een schietpartij, onder andere bij een supermarkt. Zoals gezegd zijn er minstens vier doden, en meerdere gewonden. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Misdaadjournalist Marcel Haenen over ontsnappingspoging Taghi Bekijk deze video » Kritiek op Britse corona-aanpak Boris Johnson: "Lockdown kwam te laat" (video) Bekijk deze video » Video: Pieter Derks over nieuwe crisis 'de wooncrisis': "Op ons werk wonen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: doden en gewonden bij aanslag met pijl en boog in Noorwegen

Verdachte
De verdachte van de aanslag is inmiddels opgepakt. De politie kan nog niets bekendmaken over het motief van de dader. Aan het begin van de avond, om 18.13 uur, kreeg de politie de eerste meldingen van een schietpartij, onder andere bij een supermarkt. Zoals gezegd zijn er minstens vier doden, en meerdere gewonden.

Bekijk de video hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV