Derk Bolswijk in Op1 over nieuwe minister van Buitenlandse Zaken: "Menselijk gezicht"

Derk Bolswijk in Op1 over nieuwe minister van Buitenlandse Zaken: "Menselijk gezicht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Derk Bolswijk in <em>Op1</em> over nieuwe minister van <em>Buitenlandse Zaken</em>: &quot;Menselijk gezicht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wat kunnen we doen voor de ruim tweeduizend achtergebleven Afghanen? De Tweede Kamer debatteerde vanmiddag over de situatie in Afghanistan en over het kabinetsplan om mensen die gevaar lopen door de Taliban naar Nederland te halen. CDA-kamerlid Derk Bolswijk is te gast bij Op1, en is voorzichtig postief over het debat met de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, Ben Knapen: "Ik zag een heel ander bewindspersoon dan de afgelopen periode. Hij heeft het menselijke gezicht laten zien in het debat." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Derk Bolswijk in Op1 over nieuwe minister van Buitenlandse Zaken: "Menselijk gezicht"

Wat kunnen we doen voor de ruim tweeduizend achtergebleven Afghanen? De Tweede Kamer debatteerde vanmiddag over de situatie in Afghanistan en over het kabinetsplan om mensen die gevaar lopen door de Taliban naar Nederland te halen. CDA-kamerlid Derk Bolswijk is te gast bij Op1, en is voorzichtig postief over het debat met de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, Ben Knapen: "Ik zag een heel ander bewindspersoon dan de afgelopen periode. Hij heeft het menselijke gezicht laten zien in het debat."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Derk Bolswijk in Op1 over nieuwe minister van Buitenlandse Zaken: "Menselijk gezicht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV