Op1: Mart Smeets en pupil Sanne van Dongen presenteren nieuw basketbalprogramma

Op1: Mart Smeets en pupil Sanne van Dongen presenteren nieuw basketbalprogramma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Mart Smeets en pupil Sanne van Dongen presenteren nieuw <em>basketbalprogramma</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mart Smeets, de Nederlandse koning van de basketbalverslaggeving, heeft er een pupil bij. Sanne van Dongen gaat van hem de fijne kneepjes van het vak leren, zodat de oud-profbasketbalster goed beslagen ten ijs komt als zij het nieuwe NBA-programma In alle Staten bij ESPN gaat presenteren. Vanavond waren ze samen te gast bij Op1. Van Dongen: "Volgens mij kan je bij niemand beter zijn dan bij Mart." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Mart Smeets en pupil Sanne van Dongen presenteren nieuw basketbalprogramma

Mart Smeets, de Nederlandse koning van de basketbalverslaggeving, heeft er een pupil bij. Sanne van Dongen gaat van hem de fijne kneepjes van het vak leren, zodat de oud-profbasketbalster goed beslagen ten ijs komt als zij het nieuwe NBA-programma In alle Staten bij ESPN gaat presenteren. Vanavond waren ze samen te gast bij Op1. Van Dongen: "Volgens mij kan je bij niemand beter zijn dan bij Mart."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Mart Smeets en pupil Sanne van Dongen presenteren nieuw basketbalprogramma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV