Video: man weigert QR-code in snackbar te laten zien en gaat door het lint

Video: man weigert QR-code in snackbar te laten zien en gaat door het lint

Snackbareigenaar Ben van Bragt wist niet wat hem overkwam toen een paar dagen terug een man volledig tekeer ging in zijn Snackhuis Ben in Midwoud. De bezoeker werd gevraagd om een QR-code, maar ging vervolgens volledig door het lint.

Lees verder onder de video.

Video: man weigert <em>QR-code</em> in snackbar te laten zien en gaat door het lint Snackbareigenaar Ben van Bragt wist niet wat hem overkwam toen een paar dagen terug een man volledig tekeer ging in zijn Snackhuis Ben in Midwoud. De bezoeker werd gevraagd om een QR-code, maar ging vervolgens volledig door het lint. Lees verder onder de video. CoronapasToen de betreffende klant binnenkwam, was er nog weinig aan de hand. "De meneer plaatste zijn bestelling, hij wilde dat binnen opeten," vertelt Ben aan Hart van Nederland. De vraag om de coronapas schoot echter bij de klant in het verkeerde keelgat. "Hij maakte iedereen met de grond gelijk. De ziektes vlogen je om de oren en hij zou de hele toko de vernieling in helpen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: Hugo de Jonge noemt omstreden 'galg-tweet' een absoluut dieptepunt Bekijk deze video » Video: opnieuw dodelijke schietpartij in Feijenoord (Rotterdam) Bekijk deze video » Hart van Nederland: minder mensen welkom in kerk in Staphorst door oplopende coronabesmettingen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Coronapas
Toen de betreffende klant binnenkwam, was er nog weinig aan de hand. "De meneer plaatste zijn bestelling, hij wilde dat binnen opeten," vertelt Ben aan Hart van Nederland. De vraag om de coronapas schoot echter bij de klant in het verkeerde keelgat. "Hij maakte iedereen met de grond gelijk. De ziektes vlogen je om de oren en hij zou de hele toko de vernieling in helpen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: man weigert QR-code in snackbar te laten zien en gaat door het lint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV