Op1: nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen met Yolanthe Cabau zet aan tot denken

Op1: nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen met Yolanthe Cabau zet aan tot denken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: nieuwe romcom <em>Liefde Zonder Grenzen</em> met Yolanthe Cabau zet aan tot denken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De nieuwe film Liefde Zonder Grenzen is er eentje met een lach en een traan. Dat vertelde hoofdrolspeler Yolanthe Cabau woensdagavond in de talkshow Op1. Ze speelt een kankerpatiënt die besluit haar omgeving niet te vertellen dat ze ziek is, terwijl ze een bucketlist afwerkt. Cabau zegt dat ze echt anders is gaan kijken naar dingen: "Het heeft ons aan het denken gezet." De film Liefde Zonder Grenzen is vanaf donderdag 14 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen met Yolanthe Cabau zet aan tot denken

De nieuwe film Liefde Zonder Grenzen is er eentje met een lach en een traan. Dat vertelde hoofdrolspeler Yolanthe Cabau woensdagavond in de talkshow Op1. Ze speelt een kankerpatiënt die besluit haar omgeving niet te vertellen dat ze ziek is, terwijl ze een bucketlist afwerkt. Cabau zegt dat ze echt anders is gaan kijken naar dingen: "Het heeft ons aan het denken gezet."

De film Liefde Zonder Grenzen is vanaf donderdag 14 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen met Yolanthe Cabau zet aan tot denken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV