Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde"

Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jochem Myjer in <em>Op1</em> over nieuw tv-programma: &quot;Natuur is mijn tweede grote liefde&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Komiek Jochem Myjer krijgt regelmatig aanbiedingen voor tv-programma's, maar hij zegt hier eigenlijk altijd nee op. Echter, toen dit voorjaar een verzoek binnenkwam voor het presenteren van een programma over natuur in een luchtballon, leek dit toch een perfect format voor Myjer. In Op1 zei hij woensdagavond: "Ik heb namelijk twee liefdes, natuur en theater. Nu het met die tweede liefde niet zo goed gaat, leek dit ook nog eens het uitgewezen moment." Jochem in de Wolken is vanaf 15 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kan je de eerste aflevering van Jochem in de Wolken terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde"

Komiek Jochem Myjer krijgt regelmatig aanbiedingen voor tv-programma's, maar hij zegt hier eigenlijk altijd nee op. Echter, toen dit voorjaar een verzoek binnenkwam voor het presenteren van een programma over natuur in een luchtballon, leek dit toch een perfect format voor Myjer. In Op1 zei hij woensdagavond: "Ik heb namelijk twee liefdes, natuur en theater. Nu het met die tweede liefde niet zo goed gaat, leek dit ook nog eens het uitgewezen moment."

Jochem in de Wolken is vanaf 15 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kan je de eerste aflevering van Jochem in de Wolken terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jochem Myjer in Op1 over nieuw tv-programma: "Natuur is mijn tweede grote liefde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV