Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan

Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan

Binnenkort, op 16 oktober, verschijnt de documentaire Ali Bouali op Videoland. Hierin neemt Ali B een duik in zijn verleden en geeft hij ons een inkijkje in zijn leven. Bij Jinek vertelt de rapper dat hij spijt heeft van zijn omgang met ex-collega's, vrienden en familie. Ook komt er een heftig verhaal over zijn vader aan bod.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Heftig verhaal <em>Ali B</em> bij <em>Jinek</em>: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan Binnenkort, op 16 oktober, verschijnt de documentaire Ali Bouali op Videoland. Hierin neemt Ali B een duik in zijn verleden en geeft hij ons een inkijkje in zijn leven. Bij Jinek vertelt de rapper dat hij spijt heeft van zijn omgang met ex-collega's, vrienden en familie. Ook komt er een heftig verhaal over zijn vader aan bod. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. ClashAli vertelt dat vrienden complementair zijn, maar ook kunnen clashen. Daardoor heeft hij dingen gedaan die hij met de kennis van nu anders zou doen. Wat die dingen precies zijn, blijft nog even in het midden - maar het is goed mogelijk dat daar in de docuserie meer duidelijkheid over komt. Verder vertelt Ali openhartig over zijn vader, die zelfs een keer het gas in hun woning aan liet staan met het doel zijn kinderen te doden. De documentaireserie Ali Bouali is vanaf zaterdag 16 oktober te zien op Videoland. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending LuckyTV: Erik werkt thuis, maar plotseling staat er een ongewenste gast voor de deur Bekijk deze video »
Talkshow :
Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan

Clash
Ali vertelt dat vrienden complementair zijn, maar ook kunnen clashen. Daardoor heeft hij dingen gedaan die hij met de kennis van nu anders zou doen. Wat die dingen precies zijn, blijft nog even in het midden - maar het is goed mogelijk dat daar in de docuserie meer duidelijkheid over komt. Verder vertelt Ali openhartig over zijn vader, die zelfs een keer het gas in hun woning aan liet staan met het doel zijn kinderen te doden.

De documentaireserie Ali Bouali is vanaf zaterdag 16 oktober te zien op Videoland.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV