Eva Jinek kijkt watertandend naar gebakjes, heeft ze nog aandacht voor gasten?

Eva Jinek kijkt watertandend naar gebakjes, heeft ze nog aandacht voor gasten?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em> kijkt watertandend naar gebakjes, heeft ze nog aandacht voor gasten? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Woensdag waren de drie meester-patissiers van ons land - Robèrt van Beckhoven, Hidde de Brabander en Rudolph van Veen - te gast bij Jinek om te vertellen over hun vak. Uiteraard hadden ze ook de nodige lekkernijen meegenomen voor de gasten, en vanaf het moment dat het daarover gaat lijkt Eva Jinek geen aandacht meer voor andere zaken te hebben. Ze kan alleen maar verlekkerd naar de traktaties op tafel kijken. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending LuckyTV: Erik werkt thuis, maar plotseling staat er een ongewenste gast voor de deur Bekijk deze video » Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan Bekijk deze video »
Talkshow :
Eva Jinek kijkt watertandend naar gebakjes, heeft ze nog aandacht voor gasten?

Woensdag waren de drie meester-patissiers van ons land - Robèrt van Beckhoven, Hidde de Brabander en Rudolph van Veen - te gast bij Jinek om te vertellen over hun vak. Uiteraard hadden ze ook de nodige lekkernijen meegenomen voor de gasten, en vanaf het moment dat het daarover gaat lijkt Eva Jinek geen aandacht meer voor andere zaken te hebben. Ze kan alleen maar verlekkerd naar de traktaties op tafel kijken.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek kijkt watertandend naar gebakjes, heeft ze nog aandacht voor gasten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV