Shownieuws: Rachel Hazes over roddels rond André Hazes, is Sarah van Soelen zwanger?

Shownieuws: Rachel Hazes over roddels rond André Hazes, is Sarah van Soelen zwanger?

André Hazes is van de radar verdwenen om rust te krijgen, maar ondanks dat hij de luwte opzoekt houdt hij de gemoederen meer dan ooit bezig. Zo gaan er nu weer geruchten dat Andrés vriendin Sarah van Soelen zwanger zou zijn. Aan de desk bij Shownieuws wordt er ook weer uitgebreid gesproken over de toestand van de zanger, en Albert Verlinde heeft nieuws.

Rachel open over emotionele burn-out van André
De Story heeft Sarah met haar moeder en Rachel gespot in een babywinkel, zo is te zien in de Instagram-post hierboven. Verlinde heeft de stoute schoenen aangetrokken en Rachel Hazes gebeld. De moeder van André laat weten dat er niks klopt van alle wilde verhalen die de ronde doen, en legt in een statement uit dat het niet gek is dat haar zoon nu een emotionele burn-out heeft.

Bekijk de Shownieuws-discussie met het statement van Rachel over de toestand van André Hazes hieronder.

<em>Shownieuws</em>: Rachel Hazes over roddels rond André Hazes, is Sarah van Soelen zwanger? André Hazes is van de radar verdwenen om rust te krijgen, maar ondanks dat hij de luwte opzoekt houdt hij de gemoederen meer dan ooit bezig. Zo gaan er nu weer geruchten dat Andrés vriendin Sarah van Soelen zwanger zou zijn. Aan de desk bij Shownieuws wordt er ook weer uitgebreid gesproken over de toestand van de zanger, en Albert Verlinde heeft nieuws. View this post on Instagram A post shared by Story Nederland (@storynl) Rachel open over emotionele burn-out van AndréDe Story heeft Sarah met haar moeder en Rachel gespot in een babywinkel, zo is te zien in de Instagram-post hierboven. Verlinde heeft de stoute schoenen aangetrokken en Rachel Hazes gebeld. De moeder van André laat weten dat er niks klopt van alle wilde verhalen die de ronde doen, en legt in een statement uit dat het niet gek is dat haar zoon nu een emotionele burn-out heeft. Bekijk de Shownieuws-discussie met het statement van Rachel over de toestand van André Hazes hieronder. Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht Bekijk deze video » Video: Sarah van Soelen terug op Instagram, vanuit Alicante? Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Rachel Hazes over roddels rond André Hazes, is Sarah van Soelen zwanger?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Rachel Hazes over roddels rond André Hazes, is Sarah van Soelen zwanger? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV