Beelden start Amsterdam Dance Event: ‘Niemand hield zich aan coronaregels’

Beelden start Amsterdam Dance Event: ‘Niemand hield zich aan coronaregels’

Ondanks de coronacrisis kan Amsterdam Dance Event dit jaar toch doorgaan, al is dat in aangepaste vorm. De bezoekers laten weten dat ze de feestjes heel erg gemist hebben en zijn dolblij dat ze nu weer kunnen dansen op ADE. Volgens een van hen was van de coronarestricties dan ook weinig te merken. “Het was allemaal heel losjes, niemand hield zich eraan.”

Bekijk de beelden van ADE in de video van de Telegraaf hieronder.

Beelden start <em>Amsterdam Dance Event</em>: ‘Niemand hield zich aan coronaregels’ Ondanks de coronacrisis kan Amsterdam Dance Event dit jaar toch doorgaan, al is dat in aangepaste vorm. De bezoekers laten weten dat ze de feestjes heel erg gemist hebben en zijn dolblij dat ze nu weer kunnen dansen op ADE. Volgens een van hen was van de coronarestricties dan ook weinig te merken. “Het was allemaal heel losjes, niemand hield zich eraan.” Bekijk de beelden van ADE in de video van de Telegraaf hieronder. Video: Het Amsterdam Dance Event (ADE) in 2020 online Bekijk deze video » Zien: Het Amsterdam Dance Event (ADE) in 2021 overdag Bekijk deze video »
Entertainment :
Beelden start Amsterdam Dance Event: ‘Niemand hield zich aan coronaregels’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beelden start Amsterdam Dance Event: ‘Niemand hield zich aan coronaregels’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV