Wendy van Dijk over De Dansmarathon: ‘Alle dansers topfit, op één na’

Wendy van Dijk over De Dansmarathon: ‘Alle dansers topfit, op één na’

Wendy van Dijk was te gast bij Radio 538 om meer te vertellen over het grote dansspektakel dat vanavond van start gaat, De Dansmarathon. 100 danskoppels gaan een poging doen om 50 uur achter elkaar te dansen, en dat vraagt niet alleen mentaal maar natuurlijk ook fysiek veel van de deelnemers. Volgens de presentatrice zien de dansers er dan ook allemaal topfit uit. “Op één na”, aldus Wendy. “Die ga je zien.”

Bekijk de opvallende uitspraak van Wendy van Dijk over De Dansmarathon in de video hieronder.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.

Wendy van Dijk over <em>De Dansmarathon</em>: ‘Alle dansers topfit, op één na’ Wendy van Dijk was te gast bij Radio 538 om meer te vertellen over het grote dansspektakel dat vanavond van start gaat, De Dansmarathon. 100 danskoppels gaan een poging doen om 50 uur achter elkaar te dansen, en dat vraagt niet alleen mentaal maar natuurlijk ook fysiek veel van de deelnemers. Volgens de presentatrice zien de dansers er dan ook allemaal topfit uit. “Op één na”, aldus Wendy. “Die ga je zien.” Bekijk de opvallende uitspraak van Wendy van Dijk over De Dansmarathon in de video hieronder. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. Zien: Wendy van Dijk oefent op de dansvloer van De Dansmarathon Bekijk deze video » John de Mol over 'Dansmarathon': "Grootste logistieke productie uit carrière" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk over De Dansmarathon: ‘Alle dansers topfit, op één na’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV