Voorproefje Keuringsdienst Van Waarde: banketbakkersroom van water en poeder

Voorproefje Keuringsdienst Van Waarde: banketbakkersroom van water en poeder

Wie denkt dat alle bakkers in hun zaak geduldig banketbakkersroom bereiden door melk te verwarmen met een vanillestokje, komt bedrogen uit. In Keuringsdienst Van Waarde is donderdag namelijk te zien dat veel bakkerijen voor lekker makkelijk gaan en gewoon poeder en water mengen, om deze room te maken.

Bekijk het voorproefje op Keuringsdienst van waarde in de video hieronder.

Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv.

Voorproefje <em>Keuringsdienst Van Waarde</em>: banketbakkersroom van water en poeder Wie denkt dat alle bakkers in hun zaak geduldig banketbakkersroom bereiden door melk te verwarmen met een vanillestokje, komt bedrogen uit. In Keuringsdienst Van Waarde is donderdag namelijk te zien dat veel bakkerijen voor lekker makkelijk gaan en gewoon poeder en water mengen, om deze room te maken. Bekijk het voorproefje op Keuringsdienst van waarde in de video hieronder. Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Bekijk deze video » Vanavond in Keuringsdienst van Waarde: waarom vermomde kalkoen in de supermarkt? Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorproefje Keuringsdienst Van Waarde: banketbakkersroom van water en poeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV