Adem in, adem uit gemist? Kims vader is vermist (video)

Adem in, adem uit gemist? Kims vader is vermist (video)

Vanaf september is de gloednieuwe Nederlandse crime-comedyserie Adem in, adem uit te zien op Net5 en Videoland. Bracha van Doesburgh, die Kim speelt, en Jelka van Houten, die de rol van Jolanda vertolkt, spelen de hoofdrollen. Bekijk hieronder het fragment waarin Kim naar de politie gaat vanwege de vermissing van haar vader.

De serie Adem in, adem uit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Adem in, adem uit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maar ook via Videoland.

<em>Adem in, adem uit</em> gemist? <em>Kims</em> vader is vermist (video) Vanaf september is de gloednieuwe Nederlandse crime-comedyserie Adem in, adem uit te zien op Net5 en Videoland. Bracha van Doesburgh, die Kim speelt, en Jelka van Houten, die de rol van Jolanda vertolkt, spelen de hoofdrollen. Bekijk hieronder het fragment waarin Kim naar de politie gaat vanwege de vermissing van haar vader. De serie Adem in, adem uit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Adem in, adem uit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maar ook via Videoland. Bekijk ook Adem in, adem uit gemist? Kim en Jolanda ontsnappen aan de politie Bekijk deze video » Adem in, adem uit gemist? Is de buurvrouw wel te vertrouwen? (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Adem in, adem uit gemist? Kims vader is vermist (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV