Zien: Schoenen dilemma voor Wendy van Dijk (De Dansmarathon)

Zien: Schoenen dilemma voor Wendy van Dijk (De Dansmarathon)

Wendy van Dijk is een van de presentatoren van het 50 uur durende dansspektakel De Dansmarathon. Vanavond start deze speciale show op SBS6. Maar eerst moet Wendy van Dijk de juiste schoenen vinden.

Schoenen dilemma
Ook Van Dijk zal vast een dansje doen op de dansvloer. Ze heeft de vloer namelijk al getest. Goede dansschoenen zijn van belang. Welke schoenen zou jij voor Wendy kiezen? Bekijk hieronder de Instagram Stories van Wendy over haar schoenen dilemma.

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar De Dansmarathon via Gids.tv.

Zien: Schoenen dilemma voor <em>Wendy van Dijk</em> (<em>De Dansmarathon</em>) Wendy van Dijk is een van de presentatoren van het 50 uur durende dansspektakel De Dansmarathon. Vanavond start deze speciale show op SBS6. Maar eerst moet Wendy van Dijk de juiste schoenen vinden. Schoenen dilemmaOok Van Dijk zal vast een dansje doen op de dansvloer. Ze heeft de vloer namelijk al getest. Goede dansschoenen zijn van belang. Welke schoenen zou jij voor Wendy kiezen? Bekijk hieronder de Instagram Stories van Wendy over haar schoenen dilemma. Kijk donderdag 14 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar De Dansmarathon via Gids.tv. Bekijk ook Wendy van Dijk over 50 uur durende live-uitzending De Dansmarathon op SBS6 Bekijk deze video » Kijk LIVE naar televisie evenement De Dansmarathon (14-16 oktober) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Schoenen dilemma voor Wendy van Dijk (De Dansmarathon)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Schoenen dilemma voor Wendy van Dijk (De Dansmarathon) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV