Selma Omari over Liefde Zonder Grenzen: "Het is anders dan een romcom" (video)

Selma Omari over Liefde Zonder Grenzen: "Het is anders dan een romcom" (video)

Selma Omari, die een rol heeft in de film Liefde Zonder Grenzen, was aanwezig bij de première. Ze is blij met de film: "Het is anders dan een romcom", zegt ze. Ook comedian Roué Verveer is het hiermee eens.

Traantjes
"Er zat alles in: komedie, liefde en cultuurproblemen. Een film waar alles in zat", zegt Roué. Yolanthe Cabau, die een hoofdrol heeft, is blij omdat de mensen in de zaal een traantje wegpinkte: "Het is een drama-komedie en dat merk je wel aan de zaal", zegt ze. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met BN'ers aan het woord over de film Liefde Zonder Grenzen.

Liefde Zonder Grenzen is vanaf nu te zien in de bioscoop.

<em>Selma Omari</em> over <em>Liefde Zonder Grenzen</em>: &quot;Het is anders dan een romcom&quot; (video) Selma Omari, die een rol heeft in de film Liefde Zonder Grenzen, was aanwezig bij de première. Ze is blij met de film: "Het is anders dan een romcom", zegt ze. Ook comedian Roué Verveer is het hiermee eens. Traantjes"Er zat alles in: komedie, liefde en cultuurproblemen. Een film waar alles in zat", zegt Roué. Yolanthe Cabau, die een hoofdrol heeft, is blij omdat de mensen in de zaal een traantje wegpinkte: "Het is een drama-komedie en dat merk je wel aan de zaal", zegt ze. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met BN'ers aan het woord over de film Liefde Zonder Grenzen. Liefde Zonder Grenzen is vanaf nu te zien in de bioscoop. Bekijk ook Bekijk de première beelden van Liefde Zonder Grenzen Bekijk deze video » Op1: nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen met Yolanthe Cabau zet aan tot denken Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Selma Omari over Liefde Zonder Grenzen: "Het is anders dan een romcom" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV