Video: cast Mocro Maffia roept op om te stemmen voor Gouden Televizier-Ring

Video: cast Mocro Maffia roept op om te stemmen voor Gouden Televizier-Ring

Bekijk hier het overzicht met alle genomineerden van het Gouden Televizier-Gala 2021.

Vanavond wordt het duidelijk welk tv-programma er met de felbegeerdeGouden Televizier-Ring vandoor gaat. Een van de kanshebbers is de serie Mocro Maffia, dit programma neemt het op tegen Een Huis Vol en De Kinderen Van Ruinerwold. Aan de castleden van de crimeserie zal het in ieder geval niet liggen, zij roepen in een video iedereen op om op de serie te stemmen. Of Mocro Maffia ook daadwerkelijk deze televisieprijs wint, zie je vanavond.

Bekijk de video van de cast van Mocro Maffia hieronder.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 14 oktober vanaf 21.05 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Video: cast <em>Mocro Maffia</em> roept op om te stemmen voor <em>Gouden Televizier-Ring</em> Bekijk hier het overzicht met alle genomineerden van het Gouden Televizier-Gala 2021. Vanavond wordt het duidelijk welk tv-programma er met de felbegeerdeGouden Televizier-Ring vandoor gaat. Een van de kanshebbers is de serie Mocro Maffia, dit programma neemt het op tegen Een Huis Vol en De Kinderen Van Ruinerwold. Aan de castleden van de crimeserie zal het in ieder geval niet liggen, zij roepen in een video iedereen op om op de serie te stemmen. Of Mocro Maffia ook daadwerkelijk deze televisieprijs wint, zie je vanavond. Bekijk de video van de cast van Mocro Maffia hieronder. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 14 oktober vanaf 21.05 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Documentairemaker Jessica Villerius in Op1 over De Kinderen van Ruinerwold: "Voelde te vroeg" Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist: 'Een Huis Vol' over nominatie Televizier-ring Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: cast Mocro Maffia roept op om te stemmen voor Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV