Zien: Danny Ghosen wordt weggestuurd van vluchtelingenkamp in Danny's Wereld

Zien: Danny Ghosen wordt weggestuurd van vluchtelingenkamp in Danny's Wereld

Danny Ghosen doet in Danny's Wereld op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Bekijk hieronder een fragment op een vluchtelingenkamp in Frankrijk.

Radeloos
Vijf jaar na de ontruiming van de beruchte "jungle van Calais" keert Danny Ghosen terug naar de Franse plek, waarvandaan vluchtelingen de gevaarlijke oversteek naar Engeland proberen te maken. Het grote vluchtelingenkamp van destijds is verdwenen, maar de vluchtelingen zelf zijn gebleven en hun situatie lijkt schrijnender dan ooit. Danny wordt zelfs weggestuurd. De mensen zijn radeloos. Bekijk de beelden hieronder.

Danny´s wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Danny Ghosen</em> wordt weggestuurd van vluchtelingenkamp in <em>Danny's Wereld</em> Danny Ghosen doet in Danny's Wereld op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Bekijk hieronder een fragment op een vluchtelingenkamp in Frankrijk. RadeloosVijf jaar na de ontruiming van de beruchte "jungle van Calais" keert Danny Ghosen terug naar de Franse plek, waarvandaan vluchtelingen de gevaarlijke oversteek naar Engeland proberen te maken. Het grote vluchtelingenkamp van destijds is verdwenen, maar de vluchtelingen zelf zijn gebleven en hun situatie lijkt schrijnender dan ooit. Danny wordt zelfs weggestuurd. De mensen zijn radeloos. Bekijk de beelden hieronder. Danny´s wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny Ghosen ontdekt nudistensites: ''Pedofielen gluren ongestoord'' Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 14 over nudistenfoto's in handen van pedofielen Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Danny Ghosen wordt weggestuurd van vluchtelingenkamp in Danny's Wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV