Danny's Wereld: Vluchteling riskeert haar leven en dat van haar baby door bootreis naar Engeland (video)

Danny's Wereld: Vluchteling riskeert haar leven en dat van haar baby door bootreis naar Engeland (video)

Danny Ghosen doet in Danny's Wereld op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Donderdag 14 oktober zien we dat hij op een vluchtelingenkamp in Frankrijk is. De mensen willen naar Engeland vluchten. Zo ook een vrouw met baby. Bekijk de beelden hieronder.

Gevaarlijk
Danny Ghosen interviewt een vrouw die met haar baby wil vluchten naar Engeland. Danny vraagt aan haar 'waarom Engeland?' Ze zegt: "De banen zijn daar beter." Danny vindt het vreselijk want de bootreis is erg gevaarlijk, helemaal met een baby. Bekijk de beelden hieronder.

Danny´s wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.

<em>Danny's Wereld</em>: Vluchteling riskeert haar leven en dat van haar baby door bootreis naar Engeland (video) Danny Ghosen doet in Danny's Wereld op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Donderdag 14 oktober zien we dat hij op een vluchtelingenkamp in Frankrijk is. De mensen willen naar Engeland vluchten. Zo ook een vrouw met baby. Bekijk de beelden hieronder. GevaarlijkDanny Ghosen interviewt een vrouw die met haar baby wil vluchten naar Engeland. Danny vraagt aan haar 'waarom Engeland?' Ze zegt: "De banen zijn daar beter." Danny vindt het vreselijk want de bootreis is erg gevaarlijk, helemaal met een baby. Bekijk de beelden hieronder. Danny´s wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny Ghosen in Humberto verbijsterd na reacties aanslag Peter R. de Vries: "Sommigen waren blij" Bekijk deze video » Zien: Danny Ghosen wordt weggestuurd van vluchtelingenkamp in Danny's Wereld Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Danny's Wereld: Vluchteling riskeert haar leven en dat van haar baby door bootreis naar Engeland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV