Zien: Jan Versteegh duwt ontvangen boeket van de productie in de wc

Zien: Jan Versteegh duwt ontvangen boeket van de productie in de wc

Jan Versteegh heeft bloemen gekregen van de productie van De Dansmarathon maar er is een probleem. Er is geen vaas. De enige oplossing is de wc, laat Jan weten. Hij duwt de mooie bos bloemen in de toiletpot: "Top!", zegt hij grappend en deelt het op Instagram. Bekijk de beelden vanuit de kleedkamers van De Dansmarathon hieronder.

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar De Dansmarathon via Gids.tv. Ook kun je via Gids.tv de leukste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken.

Zien: <em>Jan Versteegh</em> duwt ontvangen boeket van de productie in de <em>wc</em> Jan Versteegh heeft bloemen gekregen van de productie van De Dansmarathon maar er is een probleem. Er is geen vaas. De enige oplossing is de wc, laat Jan weten. Hij duwt de mooie bos bloemen in de toiletpot: "Top!", zegt hij grappend en deelt het op Instagram. Bekijk de beelden vanuit de kleedkamers van De Dansmarathon hieronder. Kijk donderdag 14 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar De Dansmarathon via Gids.tv. Ook kun je via Gids.tv de leukste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken. Bekijk ook Zien: Schoenen dilemma voor Wendy van Dijk (De Dansmarathon) Bekijk deze video » Video: Jan Versteegh & Wendy van Dijk bereiden zich voor op De Dansmarathon Bekijk deze video »
Show :
Zien: Jan Versteegh duwt ontvangen boeket van de productie in de wc


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jan Versteegh duwt ontvangen boeket van de productie in de wc of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV