HLF8 gemist? Goochelaar Niek Takens deed een bizarre act

HLF8 gemist? Goochelaar Niek Takens deed een bizarre act

Johnny de Mol spreekt elke werkdag in de talkshow HLF8 met interessante gasten. Gisteren was onder andere goochelaar Niek Takens te gast. Bekijk zijn optreden in de video hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Goochelaar <em>Niek Takens</em> deed een bizarre act Johnny de Mol spreekt elke werkdag in de talkshow HLF8 met interessante gasten. Gisteren was onder andere goochelaar Niek Takens te gast. Bekijk zijn optreden in de video hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8: hebben Linda de Mol en Chantal Janzen nog ruzie? Bekijk deze video » HLF8 gemist? Milow brengt ode aan zijn overleden drummer Oscar Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Goochelaar Niek Takens deed een bizarre act of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV