Zien: Presentatoren Gouden Televizier-Ring Gala 2021 zijn er klaar voor

Zien: Presentatoren Gouden Televizier-Ring Gala 2021 zijn er klaar voor

Jan Smit en Rik van de Westelaken mogen vanavond aan de bak tijdens de 56e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. In een bomvol Carré strijden Een huis vol, Mocro Maffia en De kinderen van Ruinerwold nog om de gunst van de kijker. Jan en Rick zijn er klaar voor en delen op Instagram wat Stories.

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021.

Lees verder onder de video.

Zien: Presentatoren <em>Gouden Televizier-Ring Gala 2021</em> zijn er klaar voor Jan Smit en Rik van de Westelaken mogen vanavond aan de bak tijdens de 56e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. In een bomvol Carré strijden Een huis vol, Mocro Maffia en De kinderen van Ruinerwold nog om de gunst van de kijker. Jan en Rick zijn er klaar voor en delen op Instagram wat Stories. Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Lees verder onder de video. OpeningDe mensen in de zaal en thuis krijgen naast de uitreiking ook een mooi optreden te zien. Zo trappen de zangeressen Emma Heesters, Stefania & Karsu de avond muzikaal af en werkt Joris Linssen als vliegende keep. Bekijk hierboven de beelden die de presentatoren Jan en Rick delen voordat de show begint. Rode loper show Gouden Televizier-Ring Gala 2021 begint om 20:35 uur op NPO 1 en Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 start om 21:00 uur. Je kunt na afloop de leukste fragmenten van Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 (donderdag 14 oktober) Bekijk deze video » De Kinderen Van Ruinerwold: ‘Stem alsjeblieft op ons voor Gouden Televizier-Ring’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: Presentatoren Gouden Televizier-Ring Gala 2021 zijn er klaar voor

Opening
De mensen in de zaal en thuis krijgen naast de uitreiking ook een mooi optreden te zien. Zo trappen de zangeressen Emma Heesters, Stefania & Karsu de avond muzikaal af en werkt Joris Linssen als vliegende keep. Bekijk hierboven de beelden die de presentatoren Jan en Rick delen voordat de show begint.

Rode loper show Gouden Televizier-Ring Gala 2021 begint om 20:35 uur op NPO 1 en Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 start om 21:00 uur. Je kunt na afloop de leukste fragmenten van Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Presentatoren Gouden Televizier-Ring Gala 2021 zijn er klaar voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV