Video: Is Nikkie de Jager wel klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2021?

Video: Is Nikkie de Jager wel klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2021?

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021.

Jan Smit en Rik van de Westelaken mogen vanavond aan de bak tijdens de 56e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Wie wint de prijs in de categorie Televizier-Ster Presentatrice 2021? Is het Marieke Elsinga, Nikkie de Jager of Hélène Hendriks? Nikkie zit er in iedergeval al klaar voor, op Instagram deelt ze Instagram Stories met haar make-up look. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Is <em>Nikkie de Jager</em> wel klaar voor het <em>Gouden Televizier-Ring Gala 2021</em>? Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Jan Smit en Rik van de Westelaken mogen vanavond aan de bak tijdens de 56e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Wie wint de prijs in de categorie Televizier-Ster Presentatrice 2021? Is het Marieke Elsinga, Nikkie de Jager of Hélène Hendriks? Nikkie zit er in iedergeval al klaar voor, op Instagram deelt ze Instagram Stories met haar make-up look. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Twee kansenNikkie de Jager kan uiteindelijk zelfs met twee prijzen naar huis. De presentatrice is namelijk ook nog in de race in de categorie Televizier-ster Jeugd voor het programma Make-Up Cup. In deze categorie neemt ze het op tegen De zomer van Zoë en Mollenstreken. Rode loper show Gouden Televizier-Ring Gala 2021 begint om 20:35 uur op NPO 1 en Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 start om 21:00 uur. Je kunt na afloop de leukste fragmenten van Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 (donderdag 14 oktober) Bekijk deze video » Zien: Presentatoren Gouden Televizier-Ring Gala 2021 zijn er klaar voor Bekijk deze video » Video: Zangeres Karsu onderweg naar Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 Bekijk deze video »
Show :
Video: Is Nikkie de Jager wel klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2021?

Twee kansen
Nikkie de Jager kan uiteindelijk zelfs met twee prijzen naar huis. De presentatrice is namelijk ook nog in de race in de categorie Televizier-ster Jeugd voor het programma Make-Up Cup. In deze categorie neemt ze het op tegen De zomer van Zoë en Mollenstreken.

Rode loper show Gouden Televizier-Ring Gala 2021 begint om 20:35 uur op NPO 1 en Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 start om 21:00 uur. Je kunt na afloop de leukste fragmenten van Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Is Nikkie de Jager wel klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2021? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV