Zien: Zo ziet het nieuwe cruiseschip van Rotterdam eruit

Zien: Zo ziet het nieuwe cruiseschip van Rotterdam eruit

Een groot cruiseschip in de Rotterdamse haven blijft bijzonder. Vandaag is een nieuw exemplaar gearriveerd: de Rotterdam VII. Het 297 meter lange schip behoort komende dagen tot de skyline van de havenstad. Op de Rotterdam VII is plek voor 2668 passagiers, en er lopen straks zo’n 900 bemanningsleden rond.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Zien: Zo ziet het nieuwe <em>cruiseschip van Rotterdam</em> eruit Een groot cruiseschip in de Rotterdamse haven blijft bijzonder. Vandaag is een nieuw exemplaar gearriveerd: de Rotterdam VII. Het 297 meter lange schip behoort komende dagen tot de skyline van de havenstad. Op de Rotterdam VII is plek voor 2668 passagiers, en er lopen straks zo’n 900 bemanningsleden rond. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Video: op dit cruiseschip gelden geen coronamaatregelen en wordt volop gefeest Bekijk deze video » Hello Goodbye: 14-jarig meisje wacht op jongen die ze ontmoette op cruiseschip Bekijk deze video » Zien: Cruiseschip MS Rotterdam vertrekt voor laatste keer uit de thuishaven Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Zo ziet het nieuwe cruiseschip van Rotterdam eruit


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo ziet het nieuwe cruiseschip van Rotterdam eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV