Khalid & Sophie gemist? Rol van kroongetuige in strafproces ligt onder vuur

Khalid & Sophie gemist? Rol van kroongetuige in strafproces ligt onder vuur

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Rol van <em>kroongetuige</em> in strafproces ligt onder vuur Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het Openbaar Ministerie kan in het strafproces eigenlijk niet meer zonder kroongetuigen, toch gaat er regelmatig iets fout. Advocaat Sander Janssen heeft onderzoek gedaan naar de effectiviteit van een kroongetuige en concludeert dat er meer toezicht moet komen op de gemaakte afspraken tussen het OM en de kroongetuige in kwestie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Rol van kroongetuige in strafproces ligt onder vuur

Het Openbaar Ministerie kan in het strafproces eigenlijk niet meer zonder kroongetuigen, toch gaat er regelmatig iets fout. Advocaat Sander Janssen heeft onderzoek gedaan naar de effectiviteit van een kroongetuige en concludeert dat er meer toezicht moet komen op de gemaakte afspraken tussen het OM en de kroongetuige in kwestie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV