Zien: Frits Sissing gaat tot het uiterste bij eerste aflevering Het Perfecte Plaatje

Zien: Frits Sissing gaat tot het uiterste bij eerste aflevering Het Perfecte Plaatje

Gisteravond konden we allemaal genieten van de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje en die was op zijn zachts gezegd 'spraakmakend'. De kandidaten werden al tijdens de eerste aflevering uit hun comfortzone getrokken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Frits Sissing</em> gaat tot het uiterste bij eerste aflevering <em>Het Perfecte Plaatje</em> Gisteravond konden we allemaal genieten van de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje en die was op zijn zachts gezegd 'spraakmakend'. De kandidaten werden al tijdens de eerste aflevering uit hun comfortzone getrokken. Tekst gaat verder onder de video. Frits SissingGeorgina Verbaan koos voor haar shoot om Frits Sissing als model te gebruiken. De schaars geklede Frits ging zelfs zo ver, dat de beelden van gisteren niet gebruikt mogen worden bij andere programma's. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Frits Sissing gaat tot het uiterste bij eerste aflevering Het Perfecte Plaatje

Frits Sissing
Georgina Verbaan koos voor haar shoot om Frits Sissing als model te gebruiken. De schaars geklede Frits ging zelfs zo ver, dat de beelden van gisteren niet gebruikt mogen worden bij andere programma's.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frits Sissing gaat tot het uiterste bij eerste aflevering Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV