Video: Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar over de Gouden Televizier-Ring

Video: Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar over de Gouden Televizier-Ring

Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021.

Video: Mocro Maffia-acteur <em>Nasrdin Dchar</em> over de Gouden Televizier-Ring Kijk donderdag 14 oktober vanaf 20.55 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2021. Vanavond wordt de grootste tv-prijs van Nederland uitgereikt en dat betekent dat 'Mocro Maffia', 'Een Huis Vol' en 'De Kinderen van Ruinerwold' het uit moeten vechten voor de titel. Nasrdin Dchar, die in 'Mocro Maffia' te zien is, vindt het moeilijk kiezen en zou het ook zijn concurrent gunnen om de Gouden Televizier-Ring te winnen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar over de Gouden Televizier-Ring

Vanavond wordt de grootste tv-prijs van Nederland uitgereikt en dat betekent dat 'Mocro Maffia', 'Een Huis Vol' en 'De Kinderen van Ruinerwold' het uit moeten vechten voor de titel. Nasrdin Dchar, die in 'Mocro Maffia' te zien is, vindt het moeilijk kiezen en zou het ook zijn concurrent gunnen om de Gouden Televizier-Ring te winnen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar over de Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV