Bijzonder: Ode aan Peter R. de Vries tijdens Gouden Televizier-Ring Gala (video)

Bijzonder: Ode aan Peter R. de Vries tijdens Gouden Televizier-Ring Gala (video)

Kort geleden is misdaadjournalist en televisiepersoonlijkheid Peter R. de Vries op tragische wijze om het leven gekomen. Daar wordt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op een bijzondere manier aandacht aan gegeven.

Bijzonder: Ode aan <em>Peter R. de Vries</em> tijdens <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> (video) Kort geleden is misdaadjournalist en televisiepersoonlijkheid Peter R. de Vries op tragische wijze om het leven gekomen. Daar wordt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op een bijzondere manier aandacht aan gegeven. In memoriamVerschillende Nederlandse artiesten zingen gezamelijk een nummer terwijl er beelden uit het leven van Peter worden laten zien. Zijn persoonlijke motto was 'one bended knee is no way to be free', een tekst uit het nummer 'Guaranteed' van Eddie Vedder. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Zangeres Karsu onderweg naar Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 Bekijk deze video » Video: Is Nikkie de Jager wel klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2021? Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Felle discussie tussen Rob Goossens en Paul de Leeuw Bekijk deze video »
Entertainment :
Bijzonder: Ode aan Peter R. de Vries tijdens Gouden Televizier-Ring Gala (video)

In memoriam
Verschillende Nederlandse artiesten zingen gezamelijk een nummer terwijl er beelden uit het leven van Peter worden laten zien. Zijn persoonlijke motto was 'one bended knee is no way to be free', een tekst uit het nummer 'Guaranteed' van Eddie Vedder.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: Ode aan Peter R. de Vries tijdens Gouden Televizier-Ring Gala (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV