Docu De Kinderen van Ruinerwold wint de Gouden Televizier-Ring 2021, bekijk de emotionele speech

Docu De Kinderen van Ruinerwold wint de Gouden Televizier-Ring 2021, bekijk de emotionele speech

Een feestelijke afsluiting van de avond! De Gouden Televizier-Ring 2021 is dit jaar uitgereikt aan De Kinderen van Ruinerwold. Een Huis Vol en Mocro Maffia waren ook genomineerd.

Docu <em>De Kinderen van Ruinerwold</em> wint de <em>Gouden Televizier-Ring 2021</em>, bekijk de emotionele speech Een feestelijke afsluiting van de avond! De Gouden Televizier-Ring 2021 is dit jaar uitgereikt aan De Kinderen van Ruinerwold. Een Huis Vol en Mocro Maffia waren ook genomineerd. Vertrouwen en vrijheidDe winnaars worden overladen met confetti en felicitaties. Documentairemaakster Jessica Villerius bedankt het team. ''Ik hou van jullie vanuit mijn tenen, dat weten jullie. En bedankt BNN-VARA en NPO voor deze waanzinnige kans en het vertrouwen en de vrijheid die jullie mij hebben gegeven. Ik ben blij dat ik deze mensen een stem en een gezicht heb kunnen geven.'' Ook de kinderen reageren emotioneel. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Zangeres Karsu onderweg naar Het Gouden Televizier-Ring gala 2021 Bekijk deze video » Video: Is Nikkie de Jager wel klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2021? Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Felle discussie tussen Rob Goossens en Paul de Leeuw Bekijk deze video »
Entertainment :
Docu De Kinderen van Ruinerwold wint de Gouden Televizier-Ring 2021, bekijk de emotionele speech

Vertrouwen en vrijheid
De winnaars worden overladen met confetti en felicitaties. Documentairemaakster Jessica Villerius bedankt het team. ''Ik hou van jullie vanuit mijn tenen, dat weten jullie. En bedankt BNN-VARA en NPO voor deze waanzinnige kans en het vertrouwen en de vrijheid die jullie mij hebben gegeven. Ik ben blij dat ik deze mensen een stem en een gezicht heb kunnen geven.'' Ook de kinderen reageren emotioneel.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu De Kinderen van Ruinerwold wint de Gouden Televizier-Ring 2021, bekijk de emotionele speech of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV