Edino over Televizier-Ring De kinderen van Ruinerwold: "Wilde hier met alle 9 staan"

Edino over Televizier-Ring De kinderen van Ruinerwold: "Wilde hier met alle 9 staan"

Direct na het Gouden Televizier-Ring Gala, waar De kinderen van Ruinerwold er met de hoofdprijs vandoor ging, startte de uitzending van Op1. Daar werd meteen contact gezocht met de winnaars. Edino, één van de Ruinerwold-kinderen, reageert: "Ik zou willen dat we hier met alle negen konden staan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Edino over Televizier-Ring <em>De kinderen van Ruinerwold</em>: &quot;Wilde hier met alle 9 staan&quot; Direct na het Gouden Televizier-Ring Gala, waar De kinderen van Ruinerwold er met de hoofdprijs vandoor ging, startte de uitzending van Op1. Daar werd meteen contact gezocht met de winnaars. Edino, één van de Ruinerwold-kinderen, reageert: "Ik zou willen dat we hier met alle negen konden staan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Gerrit Jan van D.Documentairemaker Jessica Villerius maakte afgelopen jaar een vierdelige serie over de zoons en dochters van Gerrit Jan van D. Hij hield zijn kinderen jarenlang verborgen in een boerderij op een afgelegen plek in Drenthe, waar hij ze onderwierp aan een streng godsdienstig regime. Precies twee jaar na hun 'ontsnapping' staan de "kinderen van Ruinerwold" met de Gouden Televizier-Ring in handen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Edino over Televizier-Ring De kinderen van Ruinerwold: "Wilde hier met alle 9 staan"

Gerrit Jan van D.
Documentairemaker Jessica Villerius maakte afgelopen jaar een vierdelige serie over de zoons en dochters van Gerrit Jan van D. Hij hield zijn kinderen jarenlang verborgen in een boerderij op een afgelegen plek in Drenthe, waar hij ze onderwierp aan een streng godsdienstig regime. Precies twee jaar na hun 'ontsnapping' staan de "kinderen van Ruinerwold" met de Gouden Televizier-Ring in handen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Edino over Televizier-Ring De kinderen van Ruinerwold: "Wilde hier met alle 9 staan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV