Op1 gemist? Kim Putters ziet veel mensen niet profiteren van economische groei

Op1 gemist? Kim Putters ziet veel mensen niet profiteren van economische groei

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Kim Putters ziet veel mensen niet profiteren van <em>economische groei</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau schoof donderdag aan bij Op1 om te praten over de stand van zaken in Nederland, vooral met betrekking tot de economische groei die ons wordt voorgespiegeld. Volgens Putters ervaren veel mensen deze groei niet, en zijn er nog altijd problemen - die zich al jaren voortslepen - die niet zijn opgelost. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kim Putters ziet veel mensen niet profiteren van economische groei

Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau schoof donderdag aan bij Op1 om te praten over de stand van zaken in Nederland, vooral met betrekking tot de economische groei die ons wordt voorgespiegeld. Volgens Putters ervaren veel mensen deze groei niet, en zijn er nog altijd problemen - die zich al jaren voortslepen - die niet zijn opgelost.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Kim Putters ziet veel mensen niet profiteren van economische groei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV