George Baker vindt Squid Game maar niks: "Kon er geen touw aan vastknopen"

George Baker vindt Squid Game maar niks: "Kon er geen touw aan vastknopen"

Bij Op1 ging het donderdagavond ook over het enorme succes van de Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game. De productie staat wereldwijd op de eerste plaats van populairste series, maar zanger George Baker haakte al snel af: "Ik kon er geen touw aan vastknopen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

George Baker vindt <em>Squid Game</em> maar niks: &quot;Kon er geen touw aan vastknopen&quot; Bij Op1 ging het donderdagavond ook over het enorme succes van de Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game. De productie staat wereldwijd op de eerste plaats van populairste series, maar zanger George Baker haakte al snel af: "Ik kon er geen touw aan vastknopen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. GeheimAnderen aan tafel zijn enthousiaster; zij vertellen over het geheim van de serie. Zo ziet Mai Verbij heel veel verschillende genre-elementen voorbijkomen. Volgens haar ga je ook echt van de personages houden, maar: "Dat moet je niet te lang doen." Remco Breuker prijst vooral de maatschappijkritiek die in de serie doorklinkt. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
George Baker vindt Squid Game maar niks: "Kon er geen touw aan vastknopen"

Geheim
Anderen aan tafel zijn enthousiaster; zij vertellen over het geheim van de serie. Zo ziet Mai Verbij heel veel verschillende genre-elementen voorbijkomen. Volgens haar ga je ook echt van de personages houden, maar: "Dat moet je niet te lang doen." Remco Breuker prijst vooral de maatschappijkritiek die in de serie doorklinkt.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op George Baker vindt Squid Game maar niks: "Kon er geen touw aan vastknopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV