Televizier-Ring Gala: bekijk speech Peter Pannekoek over gebrek aan zelfspot in de tv-wereld

Televizier-Ring Gala: bekijk speech Peter Pannekoek over gebrek aan zelfspot in de tv-wereld

Peter Pannekoek was donderdagavond goed op dreef, tijdens zijn speech op het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij legde de vinger op de zere plek bij veel BN'ers door ze, terecht, te wijzen op het grote gebrek aan incasseringsvermogen en zelfspot. "Terwijl je zou denken dat we een dikkere huid zouden hebben, gezien de hoeveelheid botox die in deze zaal zit", aldus de cabaretier. Zijn hele verhaal, dat de inleiding vormde van de uitreiking van de Televizier-Ster Presentator, zie je hieronder.

Televizier-Ring Gala: bekijk speech <em>Peter Pannekoek</em> over gebrek aan zelfspot in de tv-wereld Peter Pannekoek was donderdagavond goed op dreef, tijdens zijn speech op het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij legde de vinger op de zere plek bij veel BN'ers door ze, terecht, te wijzen op het grote gebrek aan incasseringsvermogen en zelfspot. "Terwijl je zou denken dat we een dikkere huid zouden hebben, gezien de hoeveelheid botox die in deze zaal zit", aldus de cabaretier. Zijn hele verhaal, dat de inleiding vormde van de uitreiking van de Televizier-Ster Presentator, zie je hieronder. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Televizier-Ring Gala: bekijk speech Peter Pannekoek over gebrek aan zelfspot in de tv-wereld

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Televizier-Ring Gala: bekijk speech Peter Pannekoek over gebrek aan zelfspot in de tv-wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV