Jort Kelder vist in Op1 naar inkomsten George Baker: "Gaat je geen bal aan!"

Jort Kelder vist in Op1 naar inkomsten George Baker: "Gaat je geen bal aan!"

George Baker heeft in zijn lange carrière veel hits gescoord in Nederland, maar in het buitenland had hij vooral succes met 'Little Green Bag' (1969) en 'Una Paloma Blanca' (1975). Jort Kelder vist naar Bakers inkomsten uit deze liedjes, maar die is er niet van gediend: "Dat gaat je geen bal aan!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jort Kelder</em> vist in <em>Op1</em> naar inkomsten George Baker: &quot;Gaat je geen bal aan!&quot; George Baker heeft in zijn lange carrière veel hits gescoord in Nederland, maar in het buitenland had hij vooral succes met 'Little Green Bag' (1969) en 'Una Paloma Blanca' (1975). Jort Kelder vist naar Bakers inkomsten uit deze liedjes, maar die is er niet van gediend: "Dat gaat je geen bal aan!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. "Niet zo zeuren"Door de jaren heen heeft Hans Bouwens - de echte naam van George Baker - honderden liedjes opgenomen. "De ene levert vijf cent op, de ander iets meer," aldus de zanger. Welmoed Sijtsma wil van hem weten of hij niet moe wordt van het feit dat hij altijd maar dezelfde liedjes moet zingen. Hij reageert: "Dan sta je daar, en dan denk je: Bouwens, je moet niet zo zeuren, want stel je voor dat je ze niet had geschreven!" Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jort Kelder vist in Op1 naar inkomsten George Baker: "Gaat je geen bal aan!"

"Niet zo zeuren"
Door de jaren heen heeft Hans Bouwens - de echte naam van George Baker - honderden liedjes opgenomen. "De ene levert vijf cent op, de ander iets meer," aldus de zanger. Welmoed Sijtsma wil van hem weten of hij niet moe wordt van het feit dat hij altijd maar dezelfde liedjes moet zingen. Hij reageert: "Dan sta je daar, en dan denk je: Bouwens, je moet niet zo zeuren, want stel je voor dat je ze niet had geschreven!"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder vist in Op1 naar inkomsten George Baker: "Gaat je geen bal aan!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV