Jinek gemist? Angela de Jong analyseert Gouden Televizier-Ring Gala

Jinek gemist? Angela de Jong analyseert Gouden Televizier-Ring Gala

Angela de Jong was donderdagavond bij Jinek opvallend positief over het Gouden Televizier-Ring Gala 2021, ondanks het feit dat nou niet echt spetterde, er weinig grote sterren over de rode loper bij Carré schreden en de urgentie verdwenen lijkt, nu er van de genomineerden van de Televizier-Ster Presentator zelfs geen enkele genomineerde aanwezig was. "Want zo prestigieus is deze prijs", verwoordde Peter Pannekoek het treffend.

"Een van de beste Gala's van lange tijd"
Maar goed, zoals gezegd: De Jong was wel heel enthousiast. Lyrisch zelfs: "Het was een leuke show. Er zat best wel wat emotie in, met Linda Hakeboom, Ruinerwold, en het eerbetoon aan Peter R. de Vries. Dus het had ook best wel wat zware elementen. Het was een van de beste gala's van lange tijd", aldus de tv-columniste.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Angela de Jong analyseert <em>Gouden Televizier-Ring Gala</em> Angela de Jong was donderdagavond bij Jinek opvallend positief over het Gouden Televizier-Ring Gala 2021, ondanks het feit dat nou niet echt spetterde, er weinig grote sterren over de rode loper bij Carré schreden en de urgentie verdwenen lijkt, nu er van de genomineerden van de Televizier-Ster Presentator zelfs geen enkele genomineerde aanwezig was. "Want zo prestigieus is deze prijs", verwoordde Peter Pannekoek het treffend. "Een van de beste Gala's van lange tijd"Maar goed, zoals gezegd: De Jong was wel heel enthousiast. Lyrisch zelfs: "Het was een leuke show. Er zat best wel wat emotie in, met Linda Hakeboom, Ruinerwold, en het eerbetoon aan Peter R. de Vries. Dus het had ook best wel wat zware elementen. Het was een van de beste gala's van lange tijd", aldus de tv-columniste. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bijzonder: Ode aan Peter R. de Vries tijdens Gouden Televizier-Ring Gala (video) Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Angela de Jong analyseert Gouden Televizier-Ring GalaJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Angela de Jong analyseert Gouden Televizier-Ring Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV